Påskafton!

Glad Påsk alla!

Jossan och Linda åkte idag på gorillorna sightseeing och annat skoj och kommer inte hem förens fredag nästa vecka. Så nu sitter vi och har huset för oss själva. Undra va för bus vi ska hitta på. (Eric har lovat att han ska med på aerobic en gång i alla fall, bildbevis kommer!)

I torsdags var vi på psykiatrin. Det var en spännande upplevelse för att man ber till gud att man inte råkar bli psyksjuk på denna vistelse vi har här nere. Om det är någon som har sett Shutter Island och minns den avstängda delen där de ”värsta” patienterna satt, så ser precis isoleringscellerna ut så i Uganda.. Patienterna var även mycket tungt medicinerade och har ingen möjlighet till samtalsterapi.





På eftermiddagen lyxade jossan och jag (Amanda) till vardagen med lite manikyr och skrubb/massage för både tå och fingrar och så rygg och rumpmassage på det, endast 120 svenska riksdaler. DET NI! Efter det vankades det middag ute med de två andra.









Långfredagen spenderade vi mest inomhus, eftersom Lindas plan med en solig fredag gick i moln (höhö) och det regnade absolut hela dagen. Men vi hade ändå en mycket trevligt lååång fredag och åt en god middag med vin och spelade kort (vår absoluta nr1 sysselsättning här nere!)

 

Om exakt en vecka har vi packat våra väskor och denna resa är över. Tiden har gått sjukt fort men vi känner båda att vi snart har fått nog av ”slow motion landet” Uganda och längtar hem efter stressiga Sverige J!

/ Amanda & Eric




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0